Pénisz Hosszabbítás

image

Információ valamiről - hogyan lehet nagyítani a pénisz

A szexuális szerv növelése-növekedés a méretét hialuronsavval szúrják. Az injekciók lehetővé teszik, hogy a pénisz legfeljebb három centiméter hosszú, legfeljebb 4 cm kerületű legyen. Töltőanyag gél töltőanyag-biokompatibilis hialuronsavat tartalmaz: a gyógyszer az emberek ízületeiben, epidermiszében és nyálkahártyáiban áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy nem hagy allergiát, elutasítást és nem rontja el a természetes erekciót.

Az" sm-clinic " - ben az eljárást közvetlenül az urológusok végzik. Pácienseinknek védelmet és áthatolhatatlan titoktartást biztosítunk.

A férfiak intim töltelékének típusai

- hogyan lehet nagyítani a pénisz - a biogél bevezetése és egyenletes eloszlása a fejterület kiterjedésein, arányosságának kötelező megőrzésével; - a pénisz megvastagodása-a biogél egyenletes bevezetése a felületének kiterjedésein.

A manipulációkat járóbeteg-alapon infiltrációs érzéstelenítés alatt végzik: érzéstelenítővel ellátott krémet visznek fel a bőrre, a szöveteket impregnálják vele. Az injekciókat ultravékony tűvel végezzük, egyes töltőanyagok komponensei emellett érzéstelenítőket is tartalmaznak, mivel a folyamat elvileg nem provokálja a kellemetlenség kialakulását. A kórházi ápolás nem szükséges-az ülés után azonnal a beteg aktívvá válhat.

Tanúsított töltőanyagok a reproduktív szerv és a fej kiterjesztéséhez

Amalain intimate, oroszország egy fejlett, rendkívül rugalmas gél, sűrű szerkezettel. Csak intim korrekcióra készült. A kellemetlen hatások alacsony kockázata. A biztonságot és a kiváló minőséget a ross ru tanúsítvány igazolja.Ayu 64.B18362 és egészségügyi. Kiváló minőségű, lágyított árcédulával, az importált analógok normál alternatívája.

A németországi merz aesthetics belotero intense a szabadalmaztatott cpm technológia szerint készül: a nagy sűrűségű zónákat alacsony sűrűségű zónákkal kombinálják. A fentiek ideális integrációt hoznak létre a testben és az ödéma hiányát.

Az allergan, usa által gyártott juvederm ultra a gyártó zászlóshajójának összetétele. Hialuronsavat tartalmaz, amelyet egy szabadalmaztatott 3d mátrix stabilizál. Erős keretet hoz létre, természetes és hosszú távú eredményeket biztosít.

Az allergan juvederm volift, volbella és voluma homogén, kis molekulatömegű, különböző sűrűségű gélek. A szabadalmaztatott vycross technológiával készült, dedikált bdde éter ágens felhasználásával. Gondoskodnak a hialuronsav kétszer annyi keresztkötéséről-ez lehetővé teszi az injektált lakk térfogatának szintjét, valamint az eljárás traumatikus jellegét a hatás időtartamának növelése érdekében.

Az olaszországi fidia ial-system duo egy nagy sűrűségű viszkoelasztikus gél. Kombinálja a töltőanyag és a biorevitalizáns jellemzőit. Stabilizált és nem stabilizált hialuronsavat tartalmaz: megteremti a szükséges méretet és javítja a hám sűrűségét és rugalmasságát. Megfelel az iso 9002 és a gmp nemzetközi minőségi szabványoknak.

Regenyal idea bio-expander származó phitogen egy új eszköz volumetrikus átalakítás. Három különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz. Ezt fel lehet használni a legváratlanabb helyeken mindenféle nélkül kontúrozás hatása.

Az adatok szerint a legmegfelelőbb gyógyszert orvos választja ki.

- Tényleges vastagsághiány; - a sérülések következményei; - merevedési zavar komplexek miatt; - elégedetlenség a szexuális aktivitással mind a beteg, mind a partnere körében.

A pénisz töltőanyagokkal történő megvastagodásának folyamata

Az inguinalis területet antiszeptikummal kezeljük, majd érzéstelenítő krémet alkalmazunk. A töltőanyagot egyenletesen vezetik be a tervezett zóna határain belül. A szúrási helyeket fertőtlenítik, ami sebgyógyító vegyületet okoz. A tetején steril kötést alkalmaznak. Az eljárás időtartama legfeljebb fél óra. Az eredmény leggyakrabban egyetlen megközelítésre vonatkozik.

Rehabilitáció

A gyógyulási időszakban nincs fájdalom szindróma. Az injekció beadásának területén tapasztalható kellemetlenség néhány nap múlva elmúlik. A lyukasztási helyek néhány hét alatt teljesen gyógyulnak. Ez idő alatt tartózkodnak az urogenitális kapcsolatoktól, és az epidermist orvos által felírt gyógyszerrel kezelik. A pénisz hialuronikus megvastagodásának elvárása egy - másfél évig fennáll: a gyógyszer biodegradálódik és természetes módon kiürül a fáról. Az eljárás mindig többször megismételhető.

Ár (dörzsölje.) Halasztott fizetéssel* (dörzsölje.) A sebész konzultációja a műtétről (promóció) 0 - online orvos véleménye a műtétről (akció) 0 -

image